Het Boomhutteam

Véronique>

Véronique

Leefgroep 1

is steeds in de weer om de kleuters een fijne tijd te bezorgen bij de molletjes. Haar inlevingsvermogen en empathie zijn één van haar vele troeven.

Anneke>

Anneke

Leefgroep 2

zorgt ervoor dat de kleuters steeds een fijne tijd doormaken in de klas. Haar enthousiasme en zin voor actie laten de kleuters geen kans om niet deel te nemen aan de activiteiten.

Elien>

Elien

Cindy>

Cindy

Leefgroep 3

leert de kindjes van leefgroep 3 met veel overgave lezen. Haar oog voor de eigenheid van elk kind, maakt haar zeer geliefd. Daarnaast neemt zij dit jaar ook halftijds de taak van coördinator op zich.

Silke>

Silke

Leefgroep 3

Silke bezorgt de kindjes leefgroep 3 tijd van hun leven in de klas. Ze bekommert zich voornamelijk om de kindjes van het 2e leerjaar. Haar aanstekelijke lach en haar steeds vrolijke zijn, zorgt ervoor dat de kindjes graag in leefgroep 2 zijn!

Annelies>

Annelies

Leefgroep 4

staat met veel enthousiasme voor leefgroep 4. Haar zin voor creativiteit en haar humor, zorgen ervoor dat de kindjes steeds een fijne tijd beleven!

Marie>

Marie

Leefgroep 5

Marie zet zich ten volle in om de kinderen van leefgroep 5 voor te bereiden op het middelbaar. Ze is enthousiast en staat open voor een goed gesprek met de kinderen.

Alissa>

Alissa

Leefgroep 5

bekommert zich over leefgroep 5. Door haar onuitputtelijke energie en haar positieve ingesteldheid, weet zij de kinderen steeds te motiveren om hun beste beentje voor te zetten! Zij neemt dit schooljaar ook de taak van coördinator halftijds op zich.

Sabine>

Sabine

Protestantse Godsdienst

Sabine is diegene die met veel zorg de kinderen de wijsheid van de protestantse godsdienst bijbrengt.

Darline>

Darline

Zedenleer

Darline wil de jonge generatie via zedenleer aanzetten tot kritisch denken, tot het ontdekken van een gezamenlijk belang, tot medeleven en waardevol leven.

Vanessa>

Vanessa

Secretariaat

doet met veel enthousiasme het secretariaat op school. Zij zorgt ervoor dat alle paperassen steeds op de juiste plaats terecht komen. je kan haar bij ons op school vinden op woensdag en vrijdag.

Valérie>

Valérie

Onderhoud

doet alle klusjes hier op school. Zij zorgt ervoor dat ons domein netjes blijft.

Geertrui>

Geertrui